Ağın Karamağara Köprüsü
Ankara Ağın Kültür ve Dayanışma Derneği
Ağın Karamağara Köprüsü Trafiğe Açıldı..

Ağın Karamağara Köprümüz Karayolları tarafından bugün itibari ile araç trafiğine açıldı. Kaymakam YAKINOĞLU yaptığı açıklamada "Köprümüzün yapımında bugüne kadar emeği geçen bütün yetkililere, işçisinden mühendisine, Yüklenici Firmaya, Karayolları Genel Müdürlüğüne teşekkür ederken, Bölgemizin kaderini değiştirecek Ağın Karamağara Köprüsünün yapımı nedeni ile Ulaştırma Bakanlığımıza ve Hükümetimize şükran ve saygılarımı sunuyorum, Ağın Karamağara Köprümüzün İlçemize, Elazığımıza ve Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olmasını diliyorum" dedi.
YÜKLENİCİ FİRMA YETKİLİLERİ İSE; köprüde çalışmaların devam ettiğini bu nedenle sürücülerin köprüde bulunan hız ve trafik levhalarına dikkat ederek hız sınırlarına uyularak geçilmesini vatandaşlarımızdan önemle rica ettiler.

KAYNAK : AĞIN KAYMAKAMLIĞI

FOTOĞRAFLAR: ARZU ERSÖZ